Valami Ausztrália – Miró Fotóklub

2018. február 9-én Valami Ausztrália címmel Klotz Miklós diavetítését nézhetik meg az érdeklődők.
Ausztrália, 15.000 km egy terepjáróval, hat hét alatt.
Az élményeken, kalandokon túl, kiállítások és egy fotóalbum őrzi az utazás lenyomatát.

Klotz Miklós fotográfus
Budapesten és Pázmándon él és dolgozik.
Klotz Miklós a székesfehérvári Árpád Szakközépiskolában tanult fényképészetet. Miután 1989-ben Budapestre költözött, szabadúszó fotográfusként dolgozott, és többek között a MAFILM, illetve a Taps című színházi folyóirat részére vállalt megbízásokat. Számos filmforgatáson dolgozott standfotósként. 1996-tól Klotz a Miró Fotóstúdió égisze alatt folytatja megbízáson alapuló alkalmazott fotós tevékenységét, melyet részben a Miró fekete-fehér fotólabor végez – mindkettőt Klotz alapította és működteti. Kreatív szakmai tevékenysége a Budapest belvárosában található Miró Fotógaléria megnyitásával kezdődött. A galéria kiállításai magyar és nemzetközi,fotóművészek munkáit mutatják be.

Klotz művészeti tevékenységének részét képezik a fotográfiai munkáiból könyvformában megjelentetett válogatások is. Klotz a D.FLEISS szimpózium (Németország, Ausztria,Szerbia, Kína, Magyarország, Románia), Ludvig Művésztelep (Nagykanizsa, Magyarország) és az Inter-Art Művésztelep (Nagyenyed, Románia) rendszeres résztvevője.

Az 1996-ban az Oktogonon nyíló Miró Fotógalériából nőtte ki magát a Miró Fotóklub. 2003-tól már a Fészek Művészklubban működött, majd 2018-tól Budaörsre költözött a PostART kulturális színtérbe.

A belépés ingyenes!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!