Harry Potter és a quiz serlege interaktív játékest

Még most is a roxforti leveled várod? Látod magad előtt a hármas számú üvegházat, a kviddicspályát, a rotyogó bájitalt és a párbajszakkört? Ha mindkét kérdésre igen a válasz, olvass tovább.

Nos, ha a Roxfort nem jön hozzád, menj te a Roxforthoz, tartja a mondás, de mi könnyítünk a dolgon. Elhozzuk a roxforti termek atmoszféráját, izgalmát és élvezetét. Varázsolj, főzz bájitalt, párbajozz és kviddicsezz! Légy akár elméleti-, akár gyakorlati beállítottságú, biztosan megtalálod a neked való tevékenységet.

Vedd fel a Teszlek Süveget, és gyűjts pontokat nemcsak csapatodnak, de házadnak is! Nap végén pedig legyetek Ti azok, akik megnyerik a Házkupát és a díjak díját,a Quiz Serlegét!

Jó fej tanárok, kihívás, akárcsak a Roxfortban.. Ideális elfoglaltság minden Potterfannak.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Érkezés 30 perccel a játék kezdete előtt (18:30-tól). Csapatlétszám 3 – 8 fő. A jegyek limitált számban vásárolhatók online. A belépőjegy ára 1 fő belépését biztosítja. A játékon a maximum létszám 36 résztvevő!
Belépőjegy: 3000 Ft

▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰▰

▲ Jegyértékesítés: https://cooltix.hu/event/5d87e26cf5a4b500102d116f

Jegyinformáció:

▲ Felelősséget csak a cooltix.hu oldalon vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!

A cooltix.hu oldalon vásárolt jegyedet nem kell kinyomtatnod! A telefonodon lévő jegy (QR kód vagy vonalkód) bemutatásával beléphetsz.

Korhatár a játékra:
▲ 14 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a játékon.

Ide kattintva csatlakozz a Facebook eseményhez!