Luis Eduardo Castagno trio

Gyertek, utazzatok velünk a latin zene világába!

Luis Eduardo Castagno trió
https://www.youtube.com/watch?v=AInPGe4-Vd8
https://www.youtube.com/watch?v=b64C4CGlJCA

A trió produkciója hiteles, a szájharmonika miatt pedig egyedinek mondható az országban. Nagyon változatos a műsor, energikus, virtuóz, de érzelmes is tud lenni.
A trió műsorában felcsendülnek olyan dél amerikai országok zenéi, mint Mexikó, Argentína, Kuba, Peru, valamint spanyol slágerek is elhangzanak, többek között Gipsy Kings is.

A trió a PostArtba egy különleges műsorral érkezik, csodálatos világslágerek mint pl. Besame mucho, Lionel Richie: Hello, Frank Sinatra: My way, stb. Latin-amerikai stílusban hangzanak majd el spanyol nyelven.

Tagok: Luis Eduardo Castagno – gitár, ének (Argentina)
Ursu Gábor – gitár
Horváth Misi – szájharmonika

Luis Eduardo Castagno

“Argentínában születtem Diamante városában. Már gyermekkoromban rajongtam a zene iránt, ezért kezdtem el hegedülni tanulni már 5 éves koromban. Miután sikeresen elvégeztem tanulmányaimat a Savioli Zeneakadémián, és hegedűtanári diplomát szereztem két kollégámmal, barátommal elhatároztam, hogy mint ifjú zenészek szerencsét próbálunk Európában. Spanyolországba, pontosabban Valenciába utaztunk ahol a zenekarunk (Sagitario) negyedik tagja tartózkodott már egy ideje.

Ebben a gyönyörű városban és környékén különböző rendezvényeken, pubokban, koncerttermekben léptünk fel ezzel a formációval nagy sikerrel. Az imént említett periódus rendkívül gyümölcsöző volt a zenei karrieremben, ezalatt az időszak alatt ismerkedtem meg egy csapattal, akik egy argentin Gaucho műsorral léptek a színpadra, amely önmagába foglalta a ritmust és a zene világát. Hatalmas sikert aratott ez a műsorszám a színpadon és rám is olyan nagy hatást gyakorolt, hogy elhatároztam, elsajátítom. A rengeteg gyakorlás nem volt hiába, megtanultam és be is utaztam vele a nagyvilágot. Különböző partnerekkel dolgoztam együtt egészen addig, amíg az egyik turném során Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban vendégszerepeltünk, és megismerkedtem életem szerelmével Garai Glóriával az elismert Jazz-zongorista előadóművész lányával.”

Időpont: 2018. november 23. 20:00-22:00

Ide kattintva csatlakozz a Facebook eseményhez!