Jazz és színpadi tánc Bakó Gáborral

Ha már próbáltad, akkor te is alig várod, hogy végre elkezdődjön 🙂 Ha még nem, próbáld ki: erősítés, alakformálás, nyújtás és legfőképpen TÁNC. Végre Budaörsön is kipróbálhatod! 

Bakó Gábor a hazai táncélet jeles képviselője, számos nagy sikerű magyar és külföldi zenés darab koreográfusa társrendezője. Virtuóz, energikus, robbanékony néhol lassú és kifinomult mozgásokkal használja a mozgásteret, kemény fizikai állóképességet fejleszt. Virtuóz forgás, ugrás kombinációkkal dolgozik.
Táncóráin a fizikai és szellemi terhelés harmóniájára törekszik, az órák felépítése a klasszikus balett tréning metodikájára alapszik.
Hangulatos és egyben dinamikus zenékre dolgozik.

 

Bakó Gábor kiváló tanári tapasztalattal rendelkezik, a nála végzett növendékek a Szegedi Kortárs Balett, a Budapest Táncszínház, a Győri Balett tagjaivá válnak.
1986-ban jeles szóló táncosként vált közismertté a Rock Színház tagjaként, ahol 1996-ig olyan klasszikus musicalek felújításában vett részt táncosként és koreográfusként, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, Evita, Nyomorultak, Légy jó mindhalálig, Macskák, Sztárcsinálók, Miss Saigon, Dorian Gray.

1990-1992 között a Magyar Állami Operaház tagja volt, majd 1993-tól több éven keresztül a Debreceni Csokonai Színházban balett igazgatói pozíciót töltött be.

1990 óta számos táncelőadás, valamint zenés színházi produkció sikeréhez járul hozzá, mint tehetséges táncos és szakképzett koreográfus.

Az első részvétel ingyenes.
10 éves kortól nőknek és férfiaknak is.

 

Időpont: Minden vasárnap május 27-ig! 

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon!