Bárterápia a PostART-on!

Friss! Az idei Veszprémi Utcazene Fesztivál Közönség kedvence díj boldog tulajdonosai.

Végy egy darab Helmeczi Biankát (ének, néha csörgő és zajozgatás) és 70000 gramm Létay Pongrácot (gitár, vokál, szöveg, ének és pluszba még tekerget valami kis színes izét, hogy Bianka hangja szép visszhangos legyen) és tedd őket egy vajjal kikent kocsmába, majd szórd meg jó sok emberrel. TÁDÁMM!
Fahéjas teával, forralt borral, isteni finom melegszendvicsekkel és kézműves sörrel ajánljuk magunkat (tesztelve)!

2016-ban a zeneiskola és a fröccsözés hozott minket össze, és mint később kiderült, még a zenei ízlésünk is megegyezik, így aztán elkerülhetetlen volt, hogy ebből kialakuljon valami. Ez egy évet ugyan váratott magára, de végül csak bekövetkezett. 
2017. decemberében került sor a bemutatkozó koncertünkre, ami olyan jól sikerült, hogy egy ideig még biztos nem hagyjuk abba.
A zenei stílusunk a popot és a jazzt közelíti meg, célunk, hogy minél több bárba, kávézóba eljussunk és megcsiklandozzuk a betérő vendégek lelkét.

Külön külön picit rólunk .:
Helmeczi Bia _ Picilányként már a Cantemus kórusban bontogatta szárnyait , aztán gimiben jött a musical (valamilyen oknál fogva), ez átment Rihanna imádatba, majd jött a tehetségkutató iránti szenvedélye, mint minden 17-18 éves tinilánynál, végül addig mászkált zenekarról zenekarra, amíg meg nem állt itt (és ez még nem a csúcs). 
Fellépett Kapolcson a Művészetek Völgyében, Hegyalján, Sziget Fesztiválon, a Dalban és még sok érdekes helyen.
Létay Pongrác_Nem annyira picifiúként már tapasztalt utcazenész volt (van, lesz), játszott többek között a Veszprémi Utcazane Fesztiválon, a Kalap-kabát versenyen Szentendrén (ahol döntőbe jutott), a balatonfüredi Vince borfesztivál hordó-dalnok versenyén (amit meg is nyert), valamint a Sziget Fesztiválon. Mostanra viszont már belátta, hogy nem ebben van a jövő, ezért nagyobb zenekari projekteken dolgozik, amiknek rengeteg dalt írt, ír és írni fog.

 

Időpont: 2018. augusztus 24. 20:30-22:00

Ide kattintva csatlakozz a Facebook eseményhez!