Játszóház Projekt

Mikor:
2022-12-07 @ 18:30 – 22:00 UTC Időzóna
2022-12-07T18:30:00+00:00
2022-12-07T22:00:00+00:00
Költség:
1000
A Játszóházban társasozunk Budaörsön a PostART-ban! 🥰
Ha most nem nagyon vagy képben, hogy miről van szó:
Egy csapat fiatal úgy döntött, társasjátékokkal fogja meghódítani a budapesti éjszakát. Egy nappaliból indult kezdeményezés, ami rövid idő alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát, ahol esténként több száz aranyásó, bandita, karanténspecialista, tehénkereskedő és tünde ül egy asztalhoz. Így lett a Játszóház Projekt. Mert a társasjáték – a legújabb legális tudatmódosító!
A Játszóházban összegyűlünk egy-egy hétköznap este, és társasjátékozunk. Sok jó fej ember, sok jó játék, jó hangulat, világbéke, miegymás.
Itt hiába keresed a Ki nevet a végén?-t vagy a Monopolyt. Mi jobban preferáljuk az újhullámos, kreatív, izgalmas játékokat, amiket egyelőre még kevesen ismernek, bár úgy tűnik, ez nem sokáig marad így: a Játszóház egészen biztos, hogy megszámlálhatatlan Dixit-, Dobble-, Ticket to Ride-, és Patchwork-függőt termelt ki az utóbbi időkben.
Nem hallottál még egyikről sem? Semmi pánik, először mind így voltunk ezzel, játékmestereink örömmel segítenek majd.
És hogy miért jó a társasozás, és miért nem iszunk inkább? Mert tuti, hogy azt már te is unod. A társas alternatív szórakozási lehetőség, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, nagyokat kacarászva világuralmat megkaparintani. Sör persze azért lesz.
Néhány tudnivaló:
– 18.30-kor kezdődik, 22.00-ig tart, bármikor lehet érkezni. ⏰
– csak helyben vásárolt ételt és italt tudtok az esemény alatt fogyasztani
– lehet egyedül érkezni és lehet barátokkal
– legalább 50 féle társasjáték közül választhatsz
Belépő: 1000 Ft/fő, mely tartalmaz 1 bögre teát, vagy 2 dl forralt bort