December 5. – Online kvízest

Szombat este csatlakozzatok a Stepout games interaktív kvízjátékához, ahol a kérdésekre a telefonotok segítségével tudtok válaszolni. Az esemény ingyenes!
A játékhoz szükségetek lesz egy eszközre, amin az élő Youtube közvetítésünket nézitek: https://www.youtube.com/watch?v=YSKJpaEbK-I&feature=youtu.be

És egy másik eszközre, (ajánlott a telefon, vagy a tablet) amivel az elhangzó kérdésekre tudtok válaszolni.

Ahhoz hogy ezt megtehessétek, az élő közvetítés előtt fel kell mennetek a www.menti.com weboldalra, és be kell írnotok egy kódot, amit hamarosan megosztunk veletek a leírásban és az esemény beszélgetés részénél is. Ez után beírhatjátok a neveteket is és, ha ezzel is elkészültetek már semmi egyéb dolgotok nincs, mint megvárni, hogy elinduljon a játék.

Aki még nem játszott velünk itt elolvashatja a kvíz játékunk rövid leírását: A Quiz@ egy csapatjáték, amiben barátokkal együtt játszva kell megoldani különböző feladványokat. A kérdések minden témakört érintenek: általános műveltség, logikai feladványok, képek, filmkockák, zenék felismerése és még sok egyéb.

A Magyarországon egyedi kérdésköröket tartalmazó vetélkedőben, a kreatív gondolkozásra is szükséged lehet.
Minden alkalommal egy kis időutazást teszünk a nyolcvanas és kilencvenes évekbe, új, érdekes dolgokat tudunk meg a világról és próbára tesszük emlékező képességünket, miközben legjobb barátainkkal iszogatunk és szórakozunk, most ebben a kivételes helyzetben online.

Gyertek és játszunk egy jót, mi ott leszünk: Otthonról, élőben, veletek!

Időpont: 2020. december 5. 19:00

Ide kattintva csatlakozz a Facebook eseményhez!