Programjaink

feb
21
pén
Paavo Nurmi / tetőtéri koncert /
feb 21 @ 19:00 – 20:30

FIGYELEM!
A PostART felújítási munkái alatt átmenetileg a TETŐTÉRBEN működünk! Bejárat az épület háta mögött, az Ébner György köz felől található üvegajtón!

György Andi újra nálunk muzsikál 🙂

A Cabaret Medranoból, a Malacka és a Tahóból és/vagy a Vörösfenyőből ismerhető György Andrea hegedűs és díva, az 1978as “Picassos äventyr” svéd kultfilm megjelenésének logikus következményeképp találkozott a Sickratman Intimkártettből, a Lajkó Félix and bandből és/vagy a Reparon reklámból ismert Kertész Endre csellistával a Loopa (sic!) tó partján és a hol viharos, hol már-már negédes egymàsra találásuk megünneplésére megalapították a többszörös olimpia bajnok finn futóról Paavo Nurmira keresztelt duójukat.
Kackiás vonózásaik, pihepuha énekhangjaik és proliritmikus loopjaik tengerén velük hajózva a mit sem sejtő utazó ismerős dallamrajokra, feslett csellóhordákra és metsző humorénákra akadhat. A Paavo Nurmi könnyed, mégis tartalmas trippel kecsegtet.

Belépőjegy: 1500 Ft, mely az előadás előtt a helyszínen megvásárolható

Mivel a hely befogadóképessége korlátozott, kérjük jelezzék részvételüket az eseménynél, illetve a postartbudaors@gmail.com email címen

nov
28
szo
ELMARAD! – Ritmikon / 80 perc alatt a Föld körül
nov 28 @ 19:00 – 20:00