November 19. – Olaj PARTY Növényi eszenciàk terápiàs hatásai

Az olajélmény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrációs link:
https://docs.google.com/forms/d/1g0Mq9TxUeLH5rI1wFQcYB6nYoI8bCSblK0Qxj0eMQmc/edit

Növényi esszencia Party
Hogy mi ez?
CPTG TANÚSÍTOTT, TISZTA, TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ILLÓOLAJOK® 100% tiszta, természetes, BELSŐLEG HASZNÁLHATÓ, illatos vegyületek, melyeket nagy gondossággal vontak ki növényekből. Nem kémcsőben előállított másolatok, nem tartalmaznak mesterséges összetevőket, amelyek hígítanák az aktív tulajdonságaikat, és nem találhatók bennük szennyezőanyagok, úgy mint: növényvédő szerek és egyéb vegyszermaradványok.

Az ősztől-tavaszig terjedő időszakban fordulnak elő legmagasabb számban a felső- és alsó légúti megbetegedések, hátterében vírusok, baktériumok és gombák állhatnak.
Világszerte nagy érdeklődés övezi az aromaterápia kiegészítő terápiás módszerét, ami az esszenciális illóolajokat használja a betegségek megelőzésében, és az akut vagy krónikus betegségek gyógyításában.
Az esszenciális olajok terápiás alkalmazásával kapcsolatos kutatások a legintenzívebben Franciaországban, Angliában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában folynak, de Magyarországon is elkezdődött 10 évvel ezelőtt, mely napjainkig folyik a Pécsi Tudományegyetem Farmakognóziai Intézetében. A vizsgálatok eredményei megtekinthetők az akadémikus orvoslás szakfolyóirataiban (PubMed, United States National Library of Medicine, Bethesda).

Az olajélmény részei:

– Az olaj-esszenciák hétköznapi felhasználása, a 10 alapolaj fizikai és érzelmi hatásai, illatolás

– Az illóolajok biztonságos alkalmazásával kapcsolatos tudnivalók, adagolások

– Gyermekeink, családunk egészségének megőrzése, gyógyulásuk segítése
(Vírusos és bakteriális fertőzések, nátha, köhögés, hasmenés, hasfájás, lázcsillapítás, sérülések, tetvesség, gombás megbetegedések, ekcéma)

– Érzelmi olajok kipróbálása, egyben az egyik kedvenc részünk (érzelmi olajok illatolása úgy, hogy nem tudod milyen érzelemre ható olajat kaptál, mégis meg tudod mondani hogy mit érzel tőle)

– Választható illóolaj minta és ajándék átvétele a meghívódtól

A rendezvény ingyenes, de a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött. Regisztrációs link az első sorban!

Amennyiben kérdésed van itt elérsz:
06706701843
Timi

Várunk szeretettel! Ide kattintva csatlakozz a Facebook eseményhez!